Aktiviteter

Här på Hotell Toppen finns det alltid någonting att göra. När du besöker oss tillsammans med en mindre eller större grupp har vi valt att dela upp aktiviteterna i två varianter. Kort och längre. Det första med aktiviteter i och kring anläggningen. Vill ni komma ut i naturen finns aktiviteter för alla våra vackra årstider. Allt på nära avstånd.

Förtäring

Alla aktiviteter kombineras med förtäring. Enklare eller mera omfattande. Alltid med kundens önskemål i centrum.

Korta aktiviteter

Våra kortare aktiviteter genomförs alltid inne i eller i direkt anslutning till våra lokaler. Dessa tar en till tre timmar i anspråk beroende på vad som önskas. Provsmakningar, teamövningar samt spa med bastur och relax är tre av de vanligaste. Cykel och sparkturer, eller båt, beroende på säsong, är också populära.

Längre aktiviteter

De längre aktiviteter som finns i utbudet är alltid belägna utanför området. Dessa brukar ta mellan två timmar upp till en heldag. Vi finns på en fantastisk plats. På gränsen mellan trollska skogslandskap och vidunderliga fjällområden. Vår önskan är att få ge dig som sommarbesökare ett unikt minne för framtiden.
Här fokuserar vi på natur och omgivningar och alla de upplevelser som det kan ge. Fiske, skoter, svamp och bärplockning samt kajakpaddling etc.

Gör en bokningsförfrågan

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • :