Möjligheter och alternativ

Öppet 365 dagar per år

Hotell

Vi kan erbjuder en bredd av alternativ för boende. På vår största anläggning, hotellet, kan du bo i trevliga rum med standarden bas eller superior. Enkel, dubbel eller flerbäddsrum. Rummen ligger avskilt från restaurang och andra gemensamma utrymmen. Nära till spa, gym och kvällsrestaurang. Samt konferenslokaler och gemensamma utrymmen med tv-hörna mm.

 

Gör en bokningsförfrågan

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Enkelrum

I våra trivsamma enkelrum kan du bo med både standard och superiorstorlek. Som grund finns standardmöblering, dusch och toalett, trådlöst wifi och TV med standardutbud, 10 kanaler. Vi har handikappanpassade enkelrum.

Dubbelrum

I våra personliga dubbelrum kan du bo med både standard och superiorstorlek. Som grund finns standardmöblering, dusch och toalett, trådlöst wifi och TV med standardutbud, 10 kanaler. Väljer du Superior finns extra ytor och en möblering med soffa med bord. Vi har handikappanpassade dubbelrum.

2-bäddsrum

I vårt utbud av rum med två bäddar kan vi förutom rum med dubbelsäng även erbjuda ett antal rum med fasta separata bäddar. Populärt bland företag, föreningar och andra konstellationer. Rummen har samma varianter på standard som våra övriga rum. Dvs standardmöblering, dusch och toalett, trådlöst wifi och TV med standardutbud, 10 kanaler. Väljer du Superior finns extra ytor och en möblering med soffa med bord. Vi har handikappanpassade dubbelrum.

Flerbäddsrum

I våra flexibla flerbäddsrum kan du bo med både standard och superiorstorlek. Här ryms familjen eller andra sällskap. Ytorna är väl tilltagna och i rummen finns soffa med bord. Som grund finns standardmöblering, dusch och toalett, trådlöst wifi och TV med standardutbud, 10 kanaler. Vi har handikappanpassade flerbäddsrum.