Möjligheter och alternativ

Öppen 365 dagar per år

Enklare standard

För den som önskar ett enklare boende med ett lägre pris och större flexibilitet kan vi erbjuda två separata anläggningar. Populära boenden för långliggare och turister mfl. Standarden på rummen är enklare men när det kommer till gemensamhetsytor och andra faciliteter finns stora möjigheter. På dessa två anläggningar finns ingen restaurang, spa eller gym. Istället är det självhushåll som gäller, för den som inte väljer hotellets restaurang.

Gör en bokningsförfrågan

Vandrarhem

Direkt i anslutning till hotellet finns vårt annex där vi erbjuder vandrarhemsboende med tillgång till kök och andra gemensamhetsutrymmen. Här bor till ett lägre pris och kan välja mellan enkel eller dubbelrum.Väljer du att beställa frukost så serveras den inne i hotellet på två-tre minuters promenadavstånd. Där finns även spa, gym och kvällsrestaurang.

Uman center

Vi kan även erbjuda en rad alternativ för boende på vår anläggning Uman Center. Den ligger några minuters körtid från hotellet. Här finns allt från enkelrum till sovsal. Hotellstandard och vandrarhem. Tv-salar, kök, bastu och andra utrymmen. Här bor ofta långliggare, idrottslag och turister. De flesta använder möjligheterna för självhushåll men vår restaurang på hotellet också ett populärt alternativ.