Möjligheter och alternativ

Öppet 365 dagar per år

Boende

Vi erbjuder en bredd av alternativ för boende. På vår största anläggning, hotellet, kan du bo i trevliga rum med standarden bas eller superior. Och på våra andra anläggningar, vandrarhemmet och Uman Center, finns boende med enklare standard. Oberoende av vilket alternativ du väljer finns det en omfattande flexbilitet gällande enkel-, dubbel- och flerbäddsrum på vilket. Hos oss möts affärsresenärer, långliggare och konferensgäster under veckorna. Medans på helgerna är det mest boende i enkel och flerbäddsrum som är vanligt.

I vår restaurang erbjuder vi en rad alternativ när det kommer till mat och dryck. Vår professionella personal erbjuder en uppskattad och personlig service och vårt sortiment spänner från det unika och lokala till traditionell husmanskost. Vi har generösa öppettider och även öppet söndagar. Och vi har fullständiga rättigheter.

På hotellet finns vårt spa med bastur, relax och med milsvid utsikt över vildmarken. Där bergen, skogen och vattnet möts. En upplevelse för kropp och själ.

Gör en bokningsförfrågan

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD